verse soep en hoofdgerecht inschrijven is niet verplicht wat de pot schaft kan je zien op de kalender van onze website
Heb je graag een onderonsje met geliefde, reserveer een tafel voor twee. vier je dit graag samen met anderen in groep! Geen probleem! We serveren een heerlijk kaasbordje. Inschrijven kan bij de buurtwerkers kostprijs 7 euro
De film Binti op groot scherm in het buurtcentrum tijdens polparol. Binti is een energieke spring in het veld die jaren geleden met haar papa naar België verhuisde vanuit Congo. Ze ontmoet Elias wiens mama recent gescheiden is. Voor Binti en Elias is het duidelijk: haar papa moet trouwen met de mama van Elias.
maandag: campagne wordt gelanceerd dinsdag: workshop mocktail 14u-15u met happy hour van 15.00-16.00 uur non alcoholisch drankje van het huis aan 0.50 euro woensdag: buurtmaaltijd met gezonde toetes donderdag: dagje buurtcentrum zonder alcohol met alternatieven vrijdag theetafel met gezond gebak
voor meer info neem contact op met de buurtwerkers
Johny Voners neemt je aan de hand van Aznavour meen op sleeptouw doorheen zijn eigen levensloop vanaf het prille begin. Er wordt gelachen, er is ontroering en het is een muzikaal pareltje.
Een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Met een gemengde cast van professionelen en amateurperformers.
circus meets jazz. Naast een waaier van straffe circusartiesten komt muzikant tuur Florizoone aandraven met een h orde straffe jazzmuzikanten. voorstelling met buurtwerker die telkens een halfuur voor de voorstelling aanwezig is.
zonder buurtwerker film over en met muziek van Elton John
voorstelling met buurtwerker die telkens een halfuur voor de voorstelling start aanwezig is. het verhaal van deze feestelijke operette speelt zich af in Wenen en China, het land van de glimlach. Nederlands gesproken en gezongen.
Open school biedt een basiscursus aan voor beginners in de Mannenstraat 5 woensdagnamiddagen van 13.00 tot 16.00
met een gratis drankje, een hapje, een klein speechke en een top optreden van Gary Maeson!!!

contact

PolParol


Vzw De Hulster
016/29 87 60
(Katrien Meermans)
www.facebook.com/polparol

buurtcentrum Mannenstraat
Groefstraat 2
3000 Leuven


tel: 016/22 38 59
(Karen Stes)
www.leuven.be/buurtwerk